Sztárok

Exei szerint Berki egy szánalmas alak

Egykori barátnői ma már kínosnak érzik, hogy közük volt a magyar playboyhoz, aki magalázó stílusban nyilatkozott róluk. Az exei szerint Berki Krisztián gyenge és gyerekes férfi, s egyöntetűen szánalmas alaknak tartják – írja a Bors.

Berki Krisztián megalázó stílusban nyilatkozott volt barátnőiről a most megjelenő könyve kapcsán. Állítása szerint az exeivel való viszonya sokkal inkább szexuális alapokra épült, semmint érzelmekre, azaz igazából egyiket sem szerette. A nők körében mindig is népszerű egykori Fradi-vezér nyilatkozata nem lepte meg a volt barátnőit. Elmondásuk szerint nem bántódtak meg Berki szavain, ma már ugyanis szégyellik a férfit, akinek az ország legkedveltebb színésznői, szépségkirálynői és modelljei voltak a kedvesei. „A Krisztiánnal való kapcsolatom volt mindennek az alja. (…) Most már tudom, hogy mi az a színvonal, ami alá sosem megyek.” „Sajnálom őt. Korlátok közé kényszerítette az élet, nem győzheti le magát.” „Kínos vele kapcsolatban bármit is mondani, kínos az egész lénye” – hangzott néhány exének nyilatkozata a mostanában testépítéssel és rádiós-műsorvezetéssel foglalkozó playboyról.

Megtagadták Berkit az exei

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top