Sztárok

Harry herceg édesanyja nyomdokaiba lép

Az afganisztáni kiküldetésről hazatért Harry herceg ismét édesanyja nyomdokaiba lép és önkéntes akcióba kezd.

Harry herceg saját, Sentebale nevű alapítványa nevében látogat el Dél-Afrikába, ahol éhező gyerekeken próbál segíteni. Az angol herceg utoljára 2010-ben látogatott el a dél-afrikai térségbe, Lesothóba, és csakúgy, mint édesanyja, ő is rengeteg odaadással és szeretettel segített a gyermekeknek. Akkor testvére, Vilmos herceg is vele tartott, hogy megismerje a szervezet működését. Most, Afganisztánból hazatérve, Harry újra segíteni szeretne, ám ezúttal egyedül indul útnak. „Minden alkalommal, amikor gyerekekkel találkozom, pozitív erővel és élményekkel töltődöm fel” – nyilatkozott a herceg a Hello magazinnak.

Harry herceget sokszor hasonlítják édesanyjához. Mindkettejük életét nagyítóval figyelte a média. Egy-egy kegyetlen címlap vagy szaftos botrány után Harry pont úgy tesz, ahogyan korábban az édesanyja: olyan messzire utazik Angliától, amennyire csak lehet, és jótékonysági utazásokból és az emberek megsegítéséből merít erőt. Harry herceget egyébként teljesen más néven szólítják Dél-Afrikában. „Mi nem úgy nevezzük őt, hogy Harry. Itt mindenki úgy ismeri, hogy Mohale, ami azt jelenti, hogy bátor, harcias ember” – mesélte a szervezet ottani képviselője.

Harry herceg édesanyja nyomdokaiba lép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top