Sztárok

Kezdd az évet mozgással, sportolással!

Igaz, hogy a karácsonyi dínomdánom óta már több mint egy hónap eltelt, de bizonyára sokan vagyunk, akik még nem szántuk rá magunkat, hogy a télen felszaladt kilóktól megszabaduljunk. Közeledik a tavasz, előkerülnek a miniszoknyák, itt az ideje a tettek mezejére lépni, hogy csinosan várhassuk a nyári napsugarakat!

FitVideo.hu – Otthon is lehet egy jót edzeni!

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Nincs szükséged edzőteremre, utazásra, időbeosztásra, tornázhatsz kötetlenül a saját ritmusodban.
Több mint 120 edzés közül választhatsz, vagyis sosem fogod megunni!

Ráadásul a frissítések folyamatosak, így a kínálat dinamikusan bővül.

Úgy érzed, szükséged lenne egy kis mozgásra, de az edzőterem nem a te világod? Szeretnél egy privát, profi trénert, de attól félsz, nem tudnád megfizetni? Kipróbálnál több, különböző jellegű edzésfajtát is?

 

Akkor klikkelj… www.fitvideo.hu Tölts és eddz! Mi hozzád igazítjuk az edzésterveket! Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb edzést, a legjobb trénert, a legideálisabb időpontot, és formáld alakod a saját otthonodban. Most rajtad a sor! Csak te és a FitVideo. Te letöltöd, mi feltöltünk!

Tematikus termeink:

Fitneszterem – erősítő, kardiotréning, alakformáló, zsírégető órákkal

Wellnessterem – pilates, fittmama-torna, nyújtás, gerincgimnasztika-órákkal

Fight-terem – boksz, iron-box, tabata, kick-box órákkal

Dance-terem – zumba-, dance step órákkal

 

És hogy kinek megoldás?

➜ Kismamáknak és a kiszámíthatatlan időbeosztásúaknak.

➜ Akik közelében nincs fitneszterem.

➜ Nincs a közelben megfelelő műfajú edzés vagy edző.

➜ Aki elutazik, és ott is elvégezné a szokásos edzéseit.

➜ Aki nem tud, vagy nem szeret edzőterembe járni.

➜ Mindenkinek, aki nem szereti a kötöttségeket.

Szolgáltatásaink között szerepel még az Online Táplálkozási Tanácsadás, ami teljesen személyre szabott, és táplálkozási szakértőnk, olimpikonok tanácsadója, Silye Gabriella készíti el neked.

A FitVideo Shop-ban pedig mindent megtalálsz, amire az otthoni edzéshez szükséged lehet.

Hiszünk benne, hogy a FitVideo.hu oldallal sok embernek segítünk minőségi mozgáslehetőséghez jutni az interneten keresztül. Igyekszünk értékes, hiteles információkkal szolgálni az edzésvideók mellett, hogy minél könnyebben elérd a célodat. Egyik kiemelt küldetésünk, hogy a kisebb, már internetkapcsolattal rendelkező településekre is eljussanak a legújabb mozgástrendek, és elérhetővé váljon, még ha csak virtuálisan is az edzéskínálat, ami pillanatnyilag csak a nagyobb városokban jellemző.

Ráadásul most 30 napos FitVideo Online ajándékbérletet is nyerhetsz.

Küldd el emailben jelentkezésed az info@fitvideo.hu-ra, a tárgy mezőben a Nők Lapja Café hivatkozással, az első 10 jelentkező 30 napos online ajándékbérletet kap tőlünk.

További információk: www.fitvideo.hu     

 Kezdd az évet mozgással, sportolással!

 

 

 

 

WALKenergie a legújabb fitness „őrület”!

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A magányos edzések helyett itt van a legújabb csoportos mozgásforma, Budapesten először a Team Fitnessben! Változatos, élmény gazdag órák, egyszerű, mindenki által követhető koreográfiával. A futópadon végezhető gyakorlatokat úgy találták ki, hogy minden korcsoport számára elvégezhetőek legyenek, a gyerekektől kezdődően az idősekig.
A csoportos óratípusok közül messze a WALKenergie az egyik leghatékonyabb zsírégető tréning.

 

 

 
A WALKenergie legfontosabb előnyei:

45 perc aerob munkavégzés zsírégetés izmok erősítése szív-, ér- valamint légző rendszer edzése állóképesség fejlesztése

A WALKenergie program fő eleme az „önműködő” futópad, ami nem elektromos, csak mechanikus, és maga a sportoló személy által meghajtott erővel működik. Így teszilehetővé, hogy a saját dinamikánknak megfelelő, valódi gyaloglást, futást szimuláljunk. Sokféle gyakorlat végezhető el vele és rajta a zsírégető, az állóképességet fejlesztő és bemelegítő gyakorlatok közül.Ez a forradalmian új program lehetővé teszi, hogy az egész edzés valóban 100%-os hatékonyságú legyen, akár állóképességet szeretnél fejleszteni, akár testzsírt szeretnél csökkenteni, mert az intenzítást saját magadnak állítod be.

WALKenergie CLASSIC:  – folyamatos gyaloglás különböző intenzitással a lépéshossz illetve a lépéstempó változtatásával, helyenként kocogással, szakaszonként változó ellenállással.

WALKenergie BASIC: – egyszerű, könnyen követhető koreográfia, -többször ismétlődő lépéskombinációk, ezért kezdők is könnyedén elsajátíthatják, -változatos alaplépésekből összeállított fokozatos terhelés.

WALKenergie AEROBIK ELEMENTS: – az aerobikot kedvelőknek igazi csemege! -alaplépések kombinációiból összeállított kicsit összetettebb, de követhető koreográfia, -többféle alaplépés egyvelege kisebb ismétlésszámmal, több sorozatban ismételve.

Cím: Team Fitness (Csillagvár Bevásárlóközpont) 1039, Budapest, Rákóczi u. 36.

Tel.: +36-1-250-8640 E-mail:  info@teamfitness.hu

Link: http://teamfitness.hu/aktualis-informaciok/?utm_source=nlcafe&utm_medium=cikk&utm_campaign=evelejifogadalom

 

Facebook: https://www.facebook.com/teamfitnessbudapest

 

A Sportkártya 100-szor több, mint egy fitneszbérlet!

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A Sportkártya egy univerzális sportbérlet, egy olyan komplex sport-szolgáltatási rendszer, amely révén „1 bérlettel” elérhető közel 200 sportlétesítmény, így nem kell elkötelezned magad egy sporthelyszín, illetve egy sportág mellett. Párhuzamosan járhatsz úszni, aerobikozni, zumbázni, falat mászni, kondizni, squasholni, vagy akár jógázni is. Elérhetőek fitnesztermek, uszodák, konditermek, spinningedzések, squashklubok, tánctermek és egyéb sporthelyszínek. Így minden alkalommal akár más sportcentrumban hódolhatsz egy újabb sportágnak!

 

 
Az elfogadóhelyek körét folyamatosan bővítjük, így egyre több helyszínen sportolhatsz Sportkártyával.

Sportkártyával kedvezményes áron vehetsz részt a legnagyobb hazai sporteseményeken.

Cserébe 1 éves hűséget kérünk, de a Próba csomaggal lehetőséged van 3 hónapos hűséggel kipróbálni a Sportkártyát.

Háromféle csomagból választhatsz Sportkártyát. Ha egyedül sportolsz, akkor a Sportkártya Magánszemélyeknek, ha többen sportoltok a munkahelyedről és összegyűltök legalább tízen, akkor lehetőségetek van Sportkártya Kollégáknak csomagból választatni. Ekkor magánszemélyként fizetitek a havi díjat, de kedvezőbb áron érhetők el a Sportkártyák, mintha egyedül sportolnál. A legolcsóbb a Sportkártya cégeknek, itt a céged igényli a kártyát legalább 20 főnek, a kedvező havi díjat is a cég fizeti, így neked, mint munkavállalónak juttatásként jár a Sportkártya. Győzd meg a főnököd, hogy rendszeres testedzéssel mennyivel nagyobb munkabírással végeznéd a céges feladataidat!

Mennyibe kerül? A bérlettípusokról és havidíjakról itt olvashatsz:

http://www.sportkartya.eu/Sportkartyarol.html

Ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor keress minket telefonos elérhetőségeinken: munkaidőben a + 36-1-368-5419-es számon, vagy hívd a forródrótot: +36-20-823-08-54.

Like-olj minket a Facebookon! https://www.facebook.com/sportkartya?ref=ts&fref=ts

 Kezd az évet mozgással, sportolással!

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top