Sztárok

Döntött Molnár Anikó

Boldogtalan az egykori Nagy Ő. Az Amerikából hazatért Molnár Anikó otthonra, társa és gyerekre vágyik. Ennek érdekében inkább Magyarországon marad ahelyett, hogy végleg elhagyná az országot – írja a Blikk.

Már nagyon vágyik egy gyerekre Molnár Anikó. A tengerentúlon sminkmesteri végzettséget szerzett híresség még mindig várja az igazit, akivel családot alapíthatna. Mint blogjában bevallja, hosszasan vívódott azon, hogy végleg itt hagyja-e az országot, és külföldön kezdjen új életet, vagy pedig maradjon és itthon dolgozzon, s idehaza keresgélje leendő párját. Ám arra a döntésre jutott, hogy ha most, 37 évesen nekivágna a nagyvilágnak, elölről kellene kezdenie mindent. „Pusztán egy dolgot kell tennem. Tisztességesen dolgoznom, mint ahogy azt külföldön is kellene, és bízni abban, hogy még negyvenéves korom előtt babázhatok” – jelentette ki a korábban indiai karrierre vágyott egykori Nagy Ő.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top