Sztárok

Zebrán gázolták el a magyar énekesnőt

Jutta és anyukája kórházban fekszenek, azonnal meg kellett műteni őket. A balesetről a zenésztárs, Josh csak napokkal később értesült. Az énekesnő kiesése miatt valamennyi fellépését lemondta a csapat – írja a Blikk.

Balesetet szenvedett a Josh és Jutta formáció hölgy tagja, Jutta. A 33 éves énekesnő nem egyedül volt, hanem az édesanyjával. A baleset egy közepesen forgalmas helyen, Zuglóban, az Egressy úton történt. A csapat frontembere, Josh csupán néhány nappal a tragikus esemény után szerzett tudomást a történtekről. „A legdurvább az egészben, hogy Jutta az édesanyjával csak leszaladt a boltba, nem vittek se telefont, se iratokat magukkal. Semmi nem volt náluk, így egyiküket sem tudták először azonosítani. Mindketten súlyosan megsérültek” – árulta el Josh, aki rémisztő képet festett le zenésztársáról és annak édesanyjáról. Elmondása szerint Jutta nyílt lábszártörést szenvedett a jobb lábán, azonnal megműtötték, a bal szeme bevérzett, a szemöldökét, a homlokát összevarrták, tele van zúzódásokkal, elég súlyos az állapota. „Az édesanyja azonban még súlyosabban sérült, őt még hétfő délután is műtötték, rengeteg a törése, szinte az egész testén” – tette hozzá. A hozzátartozók, a barátok gyakorlatilag semmit sem tudnak a baleset körülményeiről. A csapatnak április végéig le kellett mondania valamennyi fellépését.

Fotó: www.joshesjutta.hu
Fotó: www.joshesjutta.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top