Sztárok

Kiverte a biztosítékot Ördög Nóra plakátja

Többen ízléstelennek tartják, hogy a várandós kismama érzéki nőként jelenik meg a reklámban. Ördög Nóra ugyanis erotikus pózban hirdet egy új, szexi illatot – írja a Bors.

„Fedezd fel Ördög Nóra érzéki oldalát” – hirdeti a reklám, amelyen a 6. hónapban lévő műsorvezető igéző szemekkel, érzéki pózban, erotikusan nyitott ajkakkal népszerűsíti a nevével forgalmazott parfümöt. Sokak ízléstelennek tartják a reklámot, mondván nem illik várandós nőhöz az említett érzéki reklám. Ám olyanok is akadnak, akik nem találnak kivetnivalót az ominózus plakátban, mert úgy vélik, a kismamák is lehetnek szexisek. Ördög Nóra hozzáállását barátnője ismertette a bulvárlapnak. „Nóri egyértelműen ahhoz a táborhoz tartozik, aki úgy véli, hogy aki gyermeket vár, az nem szűnik meg automatikusan nő lenni. (…) Ettől még ízig-vérig nő marad, akiből adott esetben árad a szexualitás is” – jelentette ki Törköly Erika. Mint a Bors megtudta, amikor a szülési szabadságát megkezdő műsorvezető megállapodást kötött a céggel, még nem volt terhes. Amikor a megbízó értesült a bekövetkezett változásról, már régen túl voltak a fotózáson. A cégnél állítják, Ördög Nóra jelenlegi állapota korántsem befolyásolja az üzenetet, amit a reklám hordoz.

Kiverte a biztosítékot Ördög Nóra plakátja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top