Sztárok

Újra börtönbe kerülhet Stohl – fotó

Ismét bíróság elé állítják a színészt, akit rágalmazással és becsületsértéssel vádolnak a börtönnaplója miatt. A könyvében szereplő valamennyi állítását bizonyítania kell, különben ismét a rácsok mögé kerülhet – írja a Blikk.

Tavaly jelent meg Szalai Vivien Magyar börtönpokol című könyve, amelyben Stohl András a börtönélményeiről vallott. A 45 éves színész állítja, művük a „rideg valóságot tartalmazza”, kínzásokról, rabverésekről, szexuális visszaélésekről. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága egy komplett jogászcsapatot bízott meg azzal, hogy vizsgálja meg a könyvben leírtakat – értesült a bulvárlap. A testület december végén feljelentette Stohlt, akárcsak a szerzőt és a kiadót. Mint a Blikk írja, mivel a könyvkiadó székhelye Pécs, ezért ott áll majd újra bíróság elé a színész, akinek a kötetben szereplő valamennyi kifogásolt tényállítását bizonyítania kell, különben akár vissza is kerülhet a börtönbe. A büntető törvénykönyv ugyanis kétéves szabadságvesztés kiszabását teszi lehetővé súlyos rágalmazásért.

Újra börtönbe kerülhet Stohl

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top