Sztárok

Bíró Ica a csőd szélén

A svájcifrank-hitel bedöntötte az egykori Metal Lady fitnesztermét. Kénytelen eladni a 76 millió forintos vállalkozását, hogy megszabaduljon a bankkölcsönöktől – írja a Blikk.

Komoly anyagi gondokkal küzd Bíró Ica, aki mozgásprogramjával divatot teremtett. A bulvárlap értesülései szerint annyira eladósodott, hogy a fitneszklubját, amely élete álma volt, kénytelen eladni, hogy ki tudjon lábalni tartozásaiból. Még 2006-ban indította el a budapesti, Krisztina körúton található Megújulás Klubot, amelyre bankkölcsönöket vett fel. A fitneszklub azonban jó ideje üresen áll, az egykori Metal Lady immár nem tudja fenntartani a 236 négyzetméteres ingatlant, amelyet jelenleg 76 millióért árul. „Bár nagy szeretettel csináltam a klubot, nagyon nehezen tudom vezetni a világgazdasági válság miatt. (…) Elképzelhető, hogy ez a dolog megoldódik, mert úgy állnak az égi jelek” – mondta az 55 éves fitneszlady, aki korábban a ruhagyűjteményét árusította ki.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top