nlc.hu
Sztárok
Közös lányon osztozik Vastag Csaba és Vastag Tomi

Közös lányon osztozik Vastag Csaba és Vastag Tomi

Vastag Tomi bátyjával osztozik barátnőjén, Tomi párja ugyanis nem más, mint Vastag Csaba táncpartnere a Szombat esti láz című műsorban.

„Most már sokkal több, mint másfél éve vagyunk együtt örömben és boldogságban” – mondja Vastag Tomi barátnőjéről, Tündéről, akivel a hosszas próbafolyamatok után utazott el pihenni egy hosszú hétvégére. Tomi elmondta, úgy érzi, ez az év eddig élete legjobb éve, hiszen színpadi főszerepében Frank Sinatra bőrébe bújhatott, bár a felkészülés nagyon igénybe vette. A dalok tanulása mellett több kilótól is meg kellett szabadulnia, amit rendszeres karateedzésekkel valósított meg. Tünde egyébként különleges helyzetben van a két testvér között, hiszen amellett, hogy Tomi barátnője, egyben Csaba partnerévé is vált, már ami a Szombat esti láz című műsort illeti. A lány ugyanis nem más, mint az idősebbik Vastag testvér táncpartnere és egyben felkészítője, így a műsorra való felkészülés közelebb is hozta őket egymáshoz, jó barátokká váltak.

Közös lányon osztozik Vastag Csaba és Vastag Tomi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top