Sztárok

Harry herceg: “Íme a barátnőm, visszahódítottam!”

Az unokatestvérei, Beatrice és Eugenie hercegnők voltak a segítségére Harrynek abban, hogy visszaszerezte barátnőjét, Cressida Bonast. És hogy milyen boldog vele, azt szerdán egy svájci síparadicsomban meg is mutatta a világnak.

Harry herceg: „Nem érdekel, ki mit gondol, ő a barátnőm, szeretem és kész” – mintha ezt üzente volna a világnak, de legalábbis fenséges családjának Harry herceg azokkal a képekkel, melyek a svájci Verbierben készültek róla és régi-új barátnőjéről, Cressida Bonasról tegnap. A fiatalok együtt síeltek, nevettek, ölelkeztek, sőt csókolóztak is, mindezt úgy, hogy tudták, a paparazzók minden lépésüket figyelik.

Katalin és II. Erzsébet sem kedveli a lányt és annak családját

És hogy miért volt szükség az üzenetre? Azért, mert a királyi család soha nem nézte jó szemmel Harry és Cressida románcát. Még Katalin hercegné sem, pedig ő egykor megígérte sógorának, hogy segít neki párt keresni. De Katalin nem Cressidát ajánlotta, mivel az ő féltestvére az a színésznő, akibe Vilmos herceg 2005-ben őrülten szerelmes volt. II. Erzsébet pedig azért ágált a kapcsolat ellen, mert a 23 éves szőke szépség édesanyja, Lady Mary-Gaye Georgiana Lorna Curzon fiatalon, még mielőtt hozzáment volna egy arisztokratához, Cressida apjához, félmeztelenül, beolajozott testtel pózolt a kamerák előtt, ez pedig a királynőnél kiverte a biztosítékot.

Harry herceg: Unokatestvérei szervezték meg a békülést

Harry herceg és Cressida azután szakított, hogy nyilvánosságra kerültek azok a bizonyos félmeztelen fotók egy Las Vegas-i tivornyáról. A Windsorok örültek, Harry búslakodott, majd úgy gondolta, hogy afganisztáni katonai szolgálata után visszahódítja a lányt. Ostromolta levelekkel, telefonokkal, virágokkal, de Cressida nemet mondott, a királyi család legnagyobb örömére. Most azonban megtörtént az, amire a dinasztiában senki sem számított, kivéve Harry unokatestvéreit, Beatrice és Eugenie hercegnőket. Ők látták, hogy mind Harry, mind Cressida szenvednek egymás nélkül, így meghívták a lányt, hogy a hagyományos családi svájci sívakációra tartson velük, abban a reményben, hogy összehozzák a fiatalokat.

Hosszasan csókolóztak az étteremben

A család minden évben itt ünnepli András yorki herceg születésnapját február 20-a környékén, és ezeken a vakációkon Harry herceg is mindig részt vesz. Idén is ment velük, és éppen András 53. születésnapi vacsoráján történt, hogy Eugenie hercegnő és barátja némi rábeszéléssel kibékítette a fiatalokat. A Hello! magazin információi szerint azon az éjszakán, a vacsora után Cressida és Harry hosszasan csókolózott. Károly fiatalabbik fia tehát újra boldog, ezt pedig másnap a lejtőkön világgá is kürtölte. Ez egyszer nem bánta, hogy jelen vannak a fotósok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top