Sztárok

Újabb részletek Kézdy György haláláról

Tíz napja lett rosszul a színművész, akinek az öngyilkossága ügyében belső vizsgálat indul a kórházban. Halála előtt egy nappal még a visszatérést tervezte.

Mint a Bors megtudta, a rendőrségi eljárás mellett az Uzsoki Utcai Kórházban is belső vizsgálat indul, hogy tisztázzák Kézdy György halálának a körülményeit. A színművész pénteken éjszaka követett el öngyilkosságot, búcsúlevelet nem hagyott maga után. A Blikk információi szerint Kézdy súlyos gyomorfertőzéssel került a kórházba, ami később komolyabb szövődményekkel is járhatott, hiszen a vesebetegekkel foglalkozó osztályon – a kórház III. belgyógyászatán – feküdt. A színművész egy évekkel ezelőtti interjúban elmondta, hogy napi 50 szál cigarettát szív, és gondok vannak a veséjével. A betegségből a jelek szerint azonban továbbra sem tudott felépülni, pedig pár éve a dohányzásról is leszokott. Játszott ugyan színpadon, ám sokszor kellett pihenőt tartania. Január 6-án szerepelt utoljára az Esőemberben, két héttel ezelőtt mondta le a fellépéseit. Orlai Tibor producer Kézdy halála előtt egy nappal beszélt vele telefonon, Orlai szerint a művész bizakodó volt, és a márciusi fellépéseit egyeztették. „Mondta, hogy kicsit még gyengélkedik a gyomorfertőzés miatt, de néhány hét múlva képes lesz játszani” – nyilatkozta a Blikknek a producer. Tordy Géza, a nemzet színésze úgy tudja, hogy a színművésznek néhány napja összeomlott a tüdeje, légmellet kapott. 

Újabb részletek Kézdy György haláláról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top