Sztárok

Itt szül Ördög Nóra

A főváros egyik luxusmagánklinikáján hozza világra gyermekét a műsorvezető. Az egészségügyi komplexum ötcsillagos ellátást kínál, ám ezért milliókat kell fizetni – írja a Bors.

Budapest egyik legfényűzőbb magánkórházába jelentkezett be Ördög Nóra, akit már elbúcsúztattak a kollégái – értesült a bulvárlap. A Lánchíd lábánál fekvő, dunai panorámás belvárosi magánklinikán speciális szülészeti ellátás is folyik, amelynek az ára azonban borsos. Mint a Bors megtudta, egy hagyományos szülés 590 ezer forint, ha érzéstelenítést is kér a kismama, akkor már 730 ezer, ha pedig császárral kívánja világra hozni gyermekét, akkor 880 ezer forintra rúg az összeg. Az anyukák ezért az árért terhesgondozási programban vehetnek részt, egyágyas, fürdőszobás szobákban helyezik el őket, napi háromszori étkezést kapnak, a menüt pedig étlapról választhatják. Pluszpénzért akár három férőhelyes családi apartmant is lehet igényelni. A kismama eldöntheti, alternatív vagy hagyományos módon akar-e vajúdni, választhat kádas vagy gumilabdás módszert, de akár fájdalomcsillapító füstölőket is rendelhet a szobába.

Itt szül Ördög Nóra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top