Sztárok

Magára maradt Cseke Katinka

Vasárnap este hatalmas sikerekkel robbant be a tévénézők otthonába A Nagy Duett. Az est folyamán színpadra lépett a Jóban Rosszban nagyszájú Bodolai Böbéje, vagyis Cseke Katinka is. A színésznő rettentően izgult, minden támogatás jólesett neki, egyvalaki azonban nem ülhetett ott a nézőtéren...

Magára maradt Cseke KatinkaKatinkáról eddig kevesen tudták, hogy nem énekel rosszul, viszont még ennek ellenére is majdnem elájult a színpadon, annyira izgult. Később aztán feloldódott, és még szerelmet is vallott a műsorban Gáspár Lacinak. „Amikor Laci állt a színpadon, annyira cuki volt. Egy ember, akinek a kisujjába van a szakma” – mondta a sorozat Bodolai Böbéje, akire egyébként 2010-ben talált rá a szerelem, nyaralás közben, a tunéziai Hassine személyében, és azóta sem állhat közéjük semmi, legyen szó kulturális vagy nyelvi különbségekről. A férfi azonban tavaly úgy döntött, elhagyja az országot, de szerelmét nem. Újra párkapcsolatban élnek.

„Azt gondolom, hogy a szívemben, a lelkemben van Hassine, és ez kölcsönös. Csak úgy látszik, nekünk a jóisten ezt a távkapcsolatot szánta” – ecsetelte Katinka, majd hozzátette, hogy nyáron megint kimegy szerelméhez, ám legnagyobb vágya, hogy egyszer együtt éljenek, mint minden normális pár, az pedig már teljesen mindegy, hogy a világ melyik részén.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top