Sztárok

Már a magyar Eurovízióról beszélnek a svédeknél

Néhány éve a Megasztárban tűnt fel Hoffmann Mónika, most pedig versenyez az Eurovíziós Dalfesztiválra jutásért A Dalban. A dolog pikantériája, hogy Malmőben nőtt fel, így valójában otthon képviselné hazánkat!

Már a magyar Eurovízióról beszélnek a svédeknél„Úgy érzem, a svédek szemében jó pont, hogy Malmőben felnőtt magyar lányként képviselném Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ha engem juttatna tovább a zsűri és a közönség – mondja Mónika. – Nemrégiben voltam ott, az én másik otthonomban, és az egyik legnagyobb tévécsatorna készített velem interjút, mert ezt a helyzetet ők is különlegesnek tartották.” Mónika tökéletesen beszél svédül és magyarul is, mindkét országot a hazájának érzi, és azt mondja, az ő személyisége ötvözi a két kultúrát, ami a produkcióján és mentalitásán is meglátszik. „Igazi családi vállalkozás a felkészülésem a szombati elődöntőre – nevet Mónika. – Itt van velem anyukám, aki miattam adta fel a svédországi életét és költözött Budapestre, hogy nekem segíthessen. Ráadásul megkértem a húgomat, Erikát, hogy vegyen részt a vokálcsapatban. Nagyon jó érzés, hogy ő mögöttem áll majd a színpadon, magabiztosságot ad nekem, ahogyan az is, hogy édesanyám biztosan ott lesz a stúdióban, az első sorokban. Ezzel máris teljesült egy álmom.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top