Sztárok

Kemény kritikát kapott Tatár Csilla

Tatár Csilla elárulta, melyek voltak a legdurvább kritikák, amiket a nézőktől kapott.

Kemény kritikát kapott Tatár CsillaAnnak a savanyú Tatár Csillának aztán kellett az a díj, még egy nyúltól is beparázott egyik reggel a Mokka című műsorban. Szánalmas, unalmas nő” – írja az egyik kommentelő Tatár Csilláról. Gönczi Gábor felesége elmondta, hogy karrierje kezdetén nagyon rosszul estek számára a negatív hozzászólások, de ahogy telt az idő, egyre inkább megtanulta kezelni őket. A műsorvezető megpróbálta megfejteni, hogy mi állhat az ilyen és ehhez hasonló levelek hátterében. „Megpróbálom elképzelni azt a szituációt, amikor ezek a sorok születhetnek. Elképzelni nem tudom, hogy milyen ember lehet az, aki erre pazarol időt, hogy jó hosszan leírja és megmondja, és beszól, majd kihúzza magát és büszke magára, hogy igen, én most megmondtam. Viszont aki ezt a szakmát választja, annak ezzel együtt kell tudnia élni” – mondta a 29 éves Tatár Csilla.

A műsorvezető azon is elgondolkozott, hogy ha valaki ennyire nem szimpatizál vele, akkor miért van tökéletesen tisztában a vele történt dolgokkal. „Az a legérdekesebb egyébként, hogy azok az emberek, akik ezekkel a jelzőkkel illetnek bennünket, tökéletesen tisztában vannak az életünk minden egyes pillanatával. Ez egy kicsit beszédes…” – tette hozzá a 2012-es év műsorvezetője díj tulajdonosa.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top