Sztárok

Ismét férjhez megy a Mentalista sztárja

Esküvőre készül a Mentalista sorozat nyomozónőjét alakító Robin Tunney. A színésznő kezét barátja, Nicky Marmet egy romantikus Rio de Janeiró-i úton kérte meg karácsonykor, ám csak most hozták nyilvánosságra a hírt.

Robin Tunney és Nicky Marmet
Robin Tunney és Nicky Marmet

Újabb feleségszerepre mondott igent Robin Tunney, aki a Mentalistában Teresa Lisbont játssza. A negyvenéves színésznő már maga mögött tudhat egy zátonyra futott házasságot, és bár ezúttal a lánykérés sem ment egyszerűen, azt mondja, nagyon boldog, hogy ismét oltár elé állhat – ezúttal Nicky Marmettel.

„Korábban már megpróbálta egyszer megkérni a kezem a brazíliai Bahiában, de nagyon beteg voltam, és sajnos akkor lettem rosszul, és hánytam, amikor ő éppen a gyűrűt készült elővenni. Szerencsére mára teljesen meggyógyultam, és a második nekifutásnál már igent is mondtam” – mesélte a vőlegény kalandosra sikerült első próbálkozását a színésznő.   

A Us Weekly magazinnak adott interjúban a menyasszony elárulta, hogy belsőépítész barátja, Nicky Marmet végül karácsony napján kérte meg a kezét. A második lánykérés helyszíne Rio de Janeiro volt, és ott már minden meseszerűen alakult. A belsőépítész férfi a hírek szerint nagyon jó munkát végzett a figyelemre méltó drágaköves jegygyűrű kiválasztásakor. Még arra is ügyelt, hogy egy kis érzelmet és családi hagyományt is vigyen a különleges alkalomra kiválasztott ékszerbe. 

Szerencsehozó gyémánt a nagyitól

Ismét férjhez megy a Mentalista sztárja„A gyémánt Nicky nagyanyjának, Miminek az eljegyzési gyűrűjéből való. A családi drágakőből végül egy nagyon kedves Beverly Hills-i barátom, Ann Marie Stanton ékszerész készítette el a jegygyűrűmet” – számolt be a különleges darabról a Robin.

A chichagói születésű színésznő úgy tűnik, nem csalódott a házasság intézményében, annak ellenére, hogy első, Bob Gosse producer-rendező férjével kötött házassága zátonyra futott. Az 1997 októberében kötött frigyüket 2002-re már fel is bontották, és Robin hét évvel később újra igent mondott egy férfinek. Akkori szerelme szintén félig-meddig szakmabeli volt, Andrew Dominik. Házasságukat az ausztrál rendező-forgatókönyvíróval azonban hamarosan felbontották. Jelenlegi vőlegénye előtt egy komolyabb kapcsolata ismert, mégpedig Page Hamilton zenésszel. A Helmet zenekar énekesével 2010 decemberében ismerkedett meg a Mentalista sztárja, ám ez a szerelem sem bizonyult tartósnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top