Sztárok

Nagy viták az Eurovízió élő adásában

Szombaton a harmadik elődöntőhöz érkezett A Dal című verseny. Nemcsak az derült ki, hogy melyik 18 dal jut a középdöntőbe, hanem az is, hogy Csiszár Jenő bal lábbal kelt fel.

Nagy viták az Euróvízió élő adásábanAz eddig viszonylag „csendes” zsűrizés helyett kissé paprikás hangulat fogadta A Dal nézőit. Csiszár Jenő több alkalommal is vitába keveredett a zsűritársaival. Először Rúzsa Magdival, aki kijelentette, hogy Hoffmann Mónika produkciója igazi monumentális eurovíziós dal. Nincs olyan, hogy eurovíziós dal! Felejtsétek már el ezt, nincs ilyen!” – szólt közbe Magdi szavaiba Csiszár Jenő, majd hosszasan sorolni kezdte az ellenpéldákat. Magdi megunta, hogy nem tudja befejezni a mondatát, és kiszállt a szócsatából.

Pár előadóval később Csiszár a United együttes dalát értékelte. A rádiós műsorvezető alapvetően elismerően méltatta Pély Barnáék szerzeményét, ám azt is hozzátette, hogy a rádiók zenei világát gondozva és figyelve ő tudja, hogy mi az, ami elsőre bejön a nagyközönségnek, és szerinte kicsit bonyolultnak, vagyis minőséginek tűnik ez a zene. „És nem biztos, hogy mindenkinek bejön” – mondta Csiszár. Rákay Philip ekkor „kezébe vette az irányítást”, és közölte Csiszárral, hogy bizony szükség van olyan dalokra, amelyek nem olyan egyszerűek, mint egy faék.

A jövő szombati és vasárnapi középdöntő résztvevői:
1. Pál Dénes és Agárdi Szilvia
2. Keresztes Ildikó
3. Rácz Gergő
4. Baricz Gergő
5. Gyurcsík Tibor
6. Palcsó Tamás
7. Kállay-Saunders András
8. Gáspár Laci és Plastikhead
9. Odett
10. Vastag Tamás
11. Janicsák Veca
12. ByeAlex
13. Radics Gigi
14. Cserpes Laura
15. Polyák Lilla
16. Mohamed Fatima
17. Puskás Peti
18. UNITED

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top