Sztárok

Az anyja miatt szakított a világ legszexibb pasija, Bradley Cooper

A színész és volt párja, Zoe Saldana, idén szilveszterkor már második alkalommal szakítottak, amiben állítólag Bradley Cooper anyukájának nem kis szerepe volt. A színész azóta újra az egyik legkeresettebb szingli pasi, nyomában nők tucatjaival.

Bekavart a mama

Tavaly év vége felé úgy tűnt, a titokzatos, közismerten zárkózott színész magánélete végre révbe ért. Zoe Saldana színésznővel komolyabb mosolyszünet után adtak még egy esélyt maguknak, de nem tudtak ezzel élni. Bár a zátonyra futott kapcsolat hivatalos okaként a Hollywoodban gyakran hangoztatott „mindketten túlságosan elfoglaltak vagyunk egy teljes értékű kapcsolathoz” mondat szerepelt, számos bulvárlap szellőztetett meg különböző forrásokra hivatkozva újabb információkat. A páros románcának – azt állítják – nem a gyakori távolság, hanem Cooper mama vetett véget, aki nem nézte jó szemmel Zoe és fia, Brad kapcsolatát, és folyamatosan igyekezett fiát lebeszélni a színésznőről. A 38 éves színész anyja, Gloria, állítólag nagyon boldog, hogy csemetéje másodszor is szakított a négy évvel fiatalabb nővel, mondván: szerinte egyáltalán nem illenek össze.

Zoe Saldanával, és édesanyjával
Zoe Saldanával és édesanyjával

Renée Zellweger volt az igazi?

„Gloria megpróbálta jobban megismerni Zoét, amikor Braddel kibékültek, de továbbra sem gondolta, hogy egymáshoz valók lennének. Már akkor megmondta, hogy ha egy kapcsolat egyszer megfeneklik, nem kellene erőltetni” – nyilatkozta a színész édesanyjának egyik barátja, aki úgy véli, hogy mint minden anya, Bradé is csak a legjobbat szeretné a gyerekének. „Mindegyik menyjelöltjét jól feltérképezte. Renée Zellwegert is, akivel fia sokáig járt, és akit annyira megkedvelt, hogy a mai napig tartja vele a kapcsolatot” – mesélt a névtelen forrás a mama „kedvenc exéről”, akikből azért, lássuk be, egészen sok volt (Olivia Wilde, Jennifer Lopez, Melanie Laurent).

A mama szerint, Zellweger volt az igazi
A mama szerint Zellweger volt az igazi

A facér színész a szakítás óta természetesen és szokásához híven nem fogja vissza magát, ami a csajozást illeti. A Napos oldal című film kapcsán kolléganőjével és filmbéli szerelmével, Jennifer Lawrence-szel is összehozták már. Igaz, Brad ezt tagadja, azzal érvelve, hogy „gyakorlatilag a lánya is lehetne” a fiatal, alig 20 éves színésznő. Némileg ezt igazolja, hogy Jenniferrel nem, de más színésznőkkel elvetemülten és nagy hévvel táncolt a londoni BAFTA-gála buliján. A díjátadó után Brad belevetette magát az éjszakába, ahonnan egy szintén fiatal lánnyal tért haza, vagyis a szállodájába. A Suki Waterhouse nevű modellel megpróbálták átverni a hotel körül ténfergő paparazzókat, és külön-külön besurranni a szállodába, de lebuktak. Akárhogy is, egyelőre nem tudni, mire volt a nagy óvatosság, de nekünk a lány barátja (Miles Kane zenész) és Cooper mamája is egyaránt érthető oknak tűnik.

Lopez, Olivia Wilde, Jennifer Lawrence,Suki Waterhouse... ki lesz az igazi?
Lopez, Olivia Wilde, Jennifer Lawrence, Suki Waterhouse… ki lesz az igazi?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top