Sztárok

Maradandó károsodástól féltik Cipőt

Csütörtökön megpróbálják felébreszteni a mélyaltatásból Bódi Lászlót, a Rebuplic frontemberét, aznap derül ki, milyen állapotban van. Az együttes tagjai félnek meglátogatni az énekest az intenzíven.

Változatlanul küzd az életéért Cipő, továbbra is életveszélyben van. Jelenleg lélegeztetőgépre kapcsolva fekszik az intenzív osztályon, az orvosok valószínűleg csütörtökön ébresztik fel a mélyaltatásból. Mint a Bors írja, csak akkor derül ki, hogy az újraélesztés során jutott-e megfelelő mennyiségű oxigénhez az agya, azaz károsodott-e, és ha igen, milyen mértékben. A bulvárlap úgy tudja, az orvosok most arra törekszenek, hogy a 47 éves énekes – akinél csütörtökről péntekre virradóan szívritmuszavar lépett fel – a mozdulatlanság ellenére se kapjon tüdőgyulladást, és ne alakuljanak ki a testén felfekvések. A zenekar tagjai közösen próbálják átvészelni a következő napokat, ám egyelőre félnek bemenni az énekeshez, mert nem szeretnék így látni. „Eddig képtelen voltam bemenni hozzá, (…) még nem készültem fel erre lelkileg. Nekem ehhez erőt kell gyűjtenem, mert iszonyatosan nehéz lesz ilyen helyzetben látni a társamat” – vallotta be a Blikknek Boros Csaba, az együttes basszusgitárosa.

Maradandó károsodástól féltik Cipőt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top