Sztárok

Détár Enikő elárulta eddig féltett titkát

Vasárnap este Détár Enikő és Kovács Lázár búcsúzott a Nagy Duett színpadától. A sztárséf azzal magyarázta kiesésüket, hogy Zsidró Tamás mesterfodrász mém lett, tehát ezzel nem lehetett versenyezni, másodsorban az is problémát okozhatott, hogy a zsűri nem kapott a csokiszökőkútból.

Détár Enikő elárulta eddig féltett titkátEnikő és Lázár hétig hétig dolgozhattak együtt és ez idő alatt rendkívül összecsiszolódtak. „Lázár végtelenül lelkiismeretes, és 3 hetet dolgoztunk együtt, de szinte naponta, napi több órát. Miközben laza és baromi kedves és derűs, isteni humora van és nagyon pozitív, de az látszik és érződik, hogy neki ez fontos” – nyilatkozta a színésznő. Partnere szintén pozitív tapasztalatokkal távozott a versenyből, mint elmondta: Enikő mindvégig odatette magát, ami a felkészüléseket illeti, és még egy séfből is sikerült énekest faragnia.

Enikő azt is elárulta, hogy a Gangnam Style-t is szerették volna előadni.. „Nagyon jó lett volna megmutatni a Gangnam Style-t. Aztán mi már a negyedik produkción is gondolkodtunk, ahol az én titkos vágyam az volt,  hogy egy picit  komolyabb oldaláról is megmutassuk Lázárt, mert az is van neki.”

A Nagy Duettből kiesett páros rengeteg felkérést kapott már, főleg ami a Gangnam Style-t illeti, így az sem kizárható, hogy a jövőben közösen fognak fellépni.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top