Sztárok

Zebrán gázolt az ismert színész

Balesetet okozott Bicskey Lukács, elütött egy fiatal nőt a zebrán. A színész, aki ellen eljárást indított a rendőrség, elismerte, hogy ő volt a hibás – írja a Blikk.

Több amerikai és hazai mozifilm rosszfiúja, Bicskey Lukács nemrég zebrán ütött el egy busz takarásából kilépő nőt a XIII. kerületben, a Szent László úton. Áldozata szerencsére csak könnyebben sérült, az 51 éves színész pedig elismerte, hogy ő volt a hibás. Elmondása szerint későn vette észre a busz takarásából a zebrára kilépő fiatal nőt, s bár elkezdett fékezni, mégis elütötte. A rendőrség megállapította, hogy nem hajtott gyorsan, s a jogosítványát sem vették el. A színész ellen jelenleg rendőrségi eljárás folyik, határozat még nem született. „Nagyon sajnálom a figyelmetlenségemet. Azóta óvatos vagyok a gyalogátkelőknél” – mondta Bicskey, aki többek között A harag napja, valamint az Argó című filmekben is játszott.

Fotó: imdb.com
Fotó: imdb.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top