Sztárok

Műsorvezető lett Kamilla hercegné fia

Tom Parker-Bowles, Kamilla hercegné fia, boldog házasságban él, remekül főz, és több szakácskönyve is megjelent. Most pedig saját rovatot kapott egy tévéműsorban, a This Morning című reggeli magazinban, ahol a minap debütált. Ezentúl minden nap ajánl egy receptet a briteknek, melyet ő maga élőben a kamerák előtt el is készít.

Műsorvezető lett Kamilla hercegné fiaHol vannak már azok az idők, amikor a brit sajtót még az érdekelte, hogy vajon a több alkalommal drog hatása alatt szórakozó Tom adott-e kábítószert Vilmos és Harry hercegeknek vagy sem?

Merthogy a fiatalember, akinek mellesleg maga Károly herceg a keresztapja – és ha úgy tetszik a mostohaapja egyben –, ehhez hasonló történetekkel került be a lapokba egykor. Aztán azzal, hogy 2005-ben feleségül vett egy bájos hölgyet, Sara Buyst, egy havilap divatszerkesztőjét, aki két gyermeket is szült a férfinak: Lolát és Freddyt. Ekkor Tom már elismert gasztrológus lett, egymás után jelentette meg a receptgyűjteményeit. És könyvei népszerűségét csak fokozta, hogy egy-egy újabb kötet bemutató partiján az édesanyja, az időközben cornwalli hercegnővé előlépett Kamilla is megjelent, így aztán valamennyi lap tudósított az eseményről.

Tom népszerűségét és szakmai elismertségét kihasználva hívta meg a This Morning főszerkesztője a műsorba, hogy ott is mutassa meg tudományát, sőt mostantól állandó résztvevője lett az adásnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top