Sztárok

Agárdi Szilvi: “Pál Dénes csak az enyém”

Súlyos influenza kötötte az ágyhoz Agárdi Szilvit, aki duettpartnerével, Pál Dénessel továbbjutott A Dal középdöntőjébe. A párost népes rajongótábor támogatja, a Voice-győztesért ugyanis odavannak a lányok – írja a Bors.

Agárdi Szilvi és Pál Dénes mindent megtesz azért, hogy kijusson az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjére, a duettpáros eddig kitűnően teljesített. Azénekesnőt még a betegség sem tántorítja el a próbáktól: ugyan legyűrte az influenza, de pár nap ágyban fekvés után már újra gőzerővel készül. Agárdi Szilvi és Dénes lépten-nyomon rajongókba ütközik, köztük pedig sok a fiatal lány, ám Pál Dénes állítja, egyáltalán nincs ideje csajozni. Dénesért rajonganak a lányok, de féltékeny nem vagyok rájuk. Dénes úgyis az enyém, amíg szól A Dal” – jelentette ki Szilvi, akire igencsak irigykednek az osztálytársai, hiszen a jóképű énekessel tölti szinte minden idejét.

Megszólalt a duettpartner: „Pál Dénes csak az enyém

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top