Sztárok

Átalakulás profi segítséggel

Sokan sok testrészünkkel vagyunk elégedetlenek. És van, amikor ez az elégedetlenség a hangulatunkra, az életünkre, a mindennapjainkra is rányomja a bélyegét. Ilyenkor hálásak vagyunk azért, ha szakértő kezek segítenek abban, hogy olyanná alakuljon át nem szeretett testrészünk, amit már mi magunk is szépnek látunk.

 Ars Corporis – A profi megoldás

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Orvosi pályafutásomat a Semmelweis Orvostudományi Egyetem I. számú Sebészeti Klinikáján kezdtem meg, majd a plasztikai sebészeti szakvizsga megszerzése után a Schöpf-Merei Ágost Kórház és Anyavédelmi Központban Emlősebészeti Részleget hoztunk létre, ahol a mellonkológiai, onkoplasztikai és helyreállító műtétei mellett esztétikai sebészettel is foglalkoztam.
2007-től magán plasztikai sebészként szépségsebészeti műtéteket és egyéb kezelések széles palettáját végzem.

 

 

Terhesség utáni korrekció (mell-, hasplasztika): A terhesség, szülés, szoptatás után a hölgyek teste átalakulhat. A mellek leggyakrabban megkisebbednek, megereszkednek, amelyeken mellnagyobbítással vagy felvarrással, vagy akár a két műtét kombinációjával tudunk segíteni. A has és annak bőre a terhesség alatt nagy feszülésnek van kitéve, és a szülés után a bőr laza, ráncos, a hasfal elődomborodó maradhat, amin tornával sem lehet segíteni. Ezekben az esetekben hasplasztika a kezelés, amelynek során a fölösleges bőrt-zsírt eltávolítjuk, ha szükséges, a hasfalat is rekonstruáljuk. A mell- és hasplasztikák után 2-4 hetes felépülési idővel kell számolni.

Egyéb esztétikai kezelések (ráncfeltöltés, ajakfeltöltés, botoxkezelés stb.): Az arcon megjelenő ráncok, mélyebb redők, vékony szájak mindenkit zavarhatnak. Saját gyakorlatomban a statikus ráncok kezelésére biztonságos, felszívódó töltőanyagokat alkalmazok. A mimikai izmok mozgása következtében kialakuló ráncok kezelésére a botox ajánlható, ami 3-6 hónapig fejti ki a hatását. Előfordulhat olyan eset is, amikor a fenti két kezelést kombinálni kell. A vékony ajkak vastagítását szintén töltéssel végzem. A fenti kezelések előnye az, hogy az eredmény azonnal látható, gyors, biztonságos módszerek, a páciens a kezelés után azonnal visszatérhet a mindennapi életébe.

Újdonság, kedvenc módszer a saját zsír feltöltése: Meghatározott esetekben legjobb töltőanyag a saját zsír. Előszeretettel alkalmazom olyan esetekben, amikor a páciens – legyen akár hölgy, akár férfi – arcának vonalai megváltoznak, és a páciens műtéti kezelést nem szeretne, vagy nincs is rá szükség. Ekkor az arc formájának helyreállítása, a mély redők feltöltése jön szóba. A speciális technikával a test meghatározott területéről leszívott zsírt gyors előkészítés után az arc bőre alá fecskendezem, az arc vonásait helyreállítva, ami fiatalosabb megjelenést biztosít. A páciens fiatalkori képe segít a beavatkozás megtervezéséhez. Biztonságos, megbízható, gyors, ambuláns műtét keretein belül elvégezhető módszer. Minden korosztályban népszerű, keresett kezelés.

Végszó: Bár az esztétikai sebészet nem betegségek gyógyítására irányuló tevékenység, hanem állapoton változtat, de a műtétek, kezelések a páciensek önbizalmának visszanyerésén keresztül testi és lelki gyógyulásukat eredményezi.

Dr. Rusz Zoltán

Bejelentkezés és információ:

06 30 924 1112

Web: www. arscorporis.hu  
Átalakulás profi segítséggel

 

 

 

 

SEFFER & RENNER MAGÁNKLINIKA Mindent egy helyen! Esztétikai sebészet teljes spektruma!

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A Seffer & Renner Magánklinika több mint 20 éves szakmai múlttal és folyamatosan fejlődő technikai háttérrel rendelkező intézmény, amely színvonalas, széles körű szolgáltatásokkal várja látogatóit.

Pácienseink számára a leggyakoribb problémát a keskenyebb ajkak és a kisméretű mellek jelentik. Az ajkakat korszerű, nagy tisztaságú töltőanyagokkal lehet a kívánt alakúra formálni. Az emlők korrigálását modern, életre szóló garanciával rendelkező, és erről tanúsítványt adó intézményekben érdemes elvégeztetni.

A hozzánk fordulók fenék-, illetve vádlikorrekciót is kérhetnek.

A fiatal felnőttek esetében az egyik legfőbb panaszt a mell szülést követő lógása okozza. Ilyenkor vagy mellfelvarrással, vagy nagyobbítással kombinált mellfelvarrással korrigálunk. E korosztály körében a zsírleszívás is gyakori beavatkozás, de a botoxkezelés szintén népszerű.

Az érettebb hölgyek számára léteznek speciális műtéttípusok. A laseres resurface során kontrollált égést érünk el a bőrfelületen, melynek hatására a felső réteg lelökődik, és az alatta keletkező új bőr biológiailag mintegy 10-15 évvel fiatalabb lesz.

Emellett pácienseink igénybe vehetik a teljes face-liftet, a nyakplasztikát vagy a szemhéjplasztikákat is.

Bizonyos műtétek egészségügyi szempontból is fontosak. A lézeres varicectomia folyamán a visszereket vágás nélkül távolítják el, így nincs szövetkárosodás, az esztétikai eredmény kitűnő. Az intimplasztikák szintén ebbe a kategóriába sorolhatók.

Klinikánkon a kor legújabb technikai vívmányait alkalmazzuk, mint például a mini-száloptikás kamera, és a belső világítást adó műszerek: az elektromos vagy rádiófrekvenciás kés, a lézerfény, illetve a számítógéppel vezérelt vibrációs mikrofűrész.

Elérhetőségek:

7400 Kaposvár, Szent Imre u. 7.
1137 Budapest, Újpesti rakpart 3.
Tel.: +36 82/414-444, 511-386
Mobil: +36 30/331-2959, +36 30/563-1044
Fax: +36 82/419-100

E-mail: seffer@seffer.hu
Weboldal: www.seffer.hu

 

Testi-lelki általakulás – plasztika a harmónia jegyében

Dr. Viczián Csaba plasztikai sebész

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A legtöbb ember életében van olyan terület, melyen szívesen változtatna, módosítana. Vannak olyanok, melyeken változtathat is – ilyen a testünk, melynek állapota befolyásolja a lelkünket is. Tennünk kell érte, ápolni, karbantartani.

Ám vannak olyan eltérések, melyeket kemény munkával sem tudunk eltüntetni. Ilyenek például a korral járó változások, jelek, melyek elsősorban az arcon, kézen láthatóak. És megpróbáljuk „megváltoztatni a megváltoztathatatlant”.
A plasztikai sebészet napjainkban egyre kifinomultabb, nem csak technikailag, szemléletben is. 

 

A plasztikai műtétek kapcsán a cél a természetes hatás. Megelőzésként, a kisebb eltérések kezelésére alkalmas módszerek (kozmetikai módszerek, botox, feltöltések) mellett sokféle műtéti lehetőség is elérhető. Az arcon az egyik legfontosabb szempont az elvesztett teltség, forma pótlása.
Erre nagyon jó módszer a saját zsír átültetése testünk más területéről. A zsírban levő őssejtek, egyéb anyagok a környező szöveteket, így a bőrt is megújítják, frissebbé teszik. Nem csak az arcon, bármely testrészen átcsoportosítható az, ami egyébként is hozzánk tartozik – és ez máris barátságosabb megoldás. A műtétek (arcplasztika, szemhéjplasztika, orrplasztika) során sem cél a túlzott megfeszítés, csak az eredeti állapot helyreállítása, fiatalosabb arc, tekintet, forma visszaadása. A plasztikai sebészet a változásról, a lehetőségekről szól. Ha pedig ez a járható út, akkor a legjobb amit tehetünk magunkért, az elhatározás.

Dr. Viczián Csaba

http://mellplasztika.net

www.arcplasztika.info.hu

Információ: 06 (20) 349-4214  

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top