Sztárok

Ezért kelt ki magából Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi visszaüzent azoknak a nézőknek, akik az interneten "közölték vele", hogy elfogult Keresztes Ildikóval az Eurovíziós Dalversenyen.

Ezért kelt ki magából Rúzsa MagdiKeresztes Ildikó is színpadra lépett a dalverseny szombati középdöntőjén. Az énekesnő, aki három évadon keresztül volt az X-faktor mentora, elképesztően erős produkciót adott elő ezen a hétvégén is. Ám sokak szerint Rúzsa Magdi elfogult Ildikó zsűrizésénél. „Lehet nekem üzengetni facebookon és más internetes oldalakon, hogy ne Keresztes Ildikó személyiségével foglalkozzak, hanem a dallal. De az igazság az – és remélem, ezzel senkit nem sértek meg –, hogy a teljes mezőnyben te vagy az egyetlen olyan ember, akinek minden szavát elhiszem, mert olyan a személyiséged. És én emellett nem megyek el!” – mondta a középdöntőben Rúzsa Magdi Keresztes dala után. Ildikó végül 39 pontot zsebelt be a zsűritől, végül azonban a nézők szavazatai alapján jutott a döntőbe.

A döntő eddigi biztos résztvevői:
Kállay-Saunders András,  Rácz Gergő, Cserpes Laura és Keresztes Ildikó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top