TV-sztárok

Oscar: Ben Affleck megszabadult szakállától

Az Oscar-díj elnyerése után néhány órával Ben Affleck megszabadult jellegzetes szakállától, egy Los Angeles-i étteremben levágta szőrzetét.
fotó: NLC
Fotó: NLC

Az Argo-akció című film Oscar-díját ünnepelték a vasárnapi díjátadó után a nyugat-hollywoodi Craig’s étteremben, amikor Affleck úgy döntött, levágja szakállát. Ezzel jelezte, hogy egy rész lezárult életében – idézett egy ismert hollywoodi sztárt az E! News hírportál.

Az általa rendezett filmben Affleck a főszereplőt, Tony Mendez CIA-ügynököt alakítja, emiatt növesztette a jellegzetes szőrzetet. A 40 éves színész családja – felesége, Jennifer Garner, és három gyermeke – egyáltalán nem szerette szakállát. „Egységesen gyűlölték, legkisebb lányom kérte is, hogy nem vágnám-e le” – mondta egy korábbi interjújában Affleck, aki elismerte, hogy saját magának is vegyes érzelmei voltak a szőrzetet illetően. „Néha kedveltem, de volt, amikor aggódtam amiatt, hogy olyan vagyok, mint Barry Gibbs, a Bee Gees együttes sztárja – magyarázta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top