Sztárok

Friss: Két celeb esküvő zajlott nagy titokban

Sok híresség szándékosan az Oscar-gála napján adja ki a közleményt, hogy megházasodott vagy gyermeket vár. Ilyenkor ugyanis egy újságírónak sincs ideje az ő magánéletével foglalkozni. Idén sem volt ez másképpen.

Az Oscar éjszakáján ment férjhez gyermeke édesapjához a Rém rendes család egykori szereplője, Christina Applegate. A színésznőnek és párjának, Martyn LeNoble-nek, már van egy kétéves kislánya, Sadie Grace. A 41 éves Christina és 43 éves férje 2008-ban jöttek össze. A ceremóniát Los Angeles-i otthonukban tartották, és szándékosan időzítették az Oscar napjára. Ez az Emmy-győztes színésznő második házassága, korábban a színész-rendező Johnathon Schaech asszonykája volt.

Janet Jackson ugyan nem az Oscar napján ment férjhez, de aznapra időzítette a hír bejelentését. Mint a díjátadó napján kiderült, a 46 éves énekesnő tavaly ment férjhez üzletember pasijához, Wissam Al Manához. „2012-ben összeházasodtunk, egy privát és csodaszép szertartás keretében” – nyilatkozta a színésznő.

Friss: Két celeb eskövő zajlott nagy titokban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top