Sztárok

Magyar baba érkezik az angol királyi családba

Vilmos és Katalin gyermeke mellett újabb baba születése várható a brit királyi családban, akinek a felmenői között magyarok is vannak.

Magyar baba érkezik az angol királyi családbaII. Erzsébet királynő unokatestvére, Michael kenti herceg lesz nagyapa. Az ő fia, Lord Frederick Windsor, és felesége, Sophie Winkleman várnak babát. A pár 2009. szeptember 12-én házasodott össze óriási médiafelhajtás közepette, majd Los Angelesbe költöztek, Sophie ugyanis színésznő, míg Lord Frederick a pénzügyi, befektetési szakemberként dolgozik az Államokban.

Lord Frederick sokáig a királyi család egyik fekete báránya volt, majdnem annyit partizott, mint jó cimborája, Harry herceg. Harryhez hasonlóan öt is lefényképezték bedrogozva, félmeztelenül is, de mióta megnősült, egészen megváltozott.

A családalapítás is azt bizonyítja, hogy a fiatalember lenyugodott, és boldog életet él. A baba egyébként várhatóan augusztusban jön világra, 37. lesz a trónöröklési sorrendben, és még magyar vér is csörgedezik ereiben. Michael kenti herceg felesége, Marie Christine hercegné édesanyja ugyanis magyar nő volt, Maria Anna grófnő, Széchysziget és Szapár grófjának egyetlen lánya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top