Sztárok

Pofára ejtette Demi Moore-t Madonna

Két évvel ezelőtt még együtt rendezték az Oscar utáni bulit, Demi Moore és Madonna azonban ma már szóba sem állnának egymással. Erről az énekesnő tehet.

Aljas húzás, ha a barátnőnk az exünket támogatja a szakítás után. Madonna pedig éppen ezt tette. Amikor megrendezte az idei Oscar-díj utáni buliját, Ashton Kutchert hívta meg. Pedig két évvel ezelőtt ez még Demi Moore-ral közös álma volt, amit együtt váltottak valóra. A Radaronline szerint ez várható volt, mivel szerintük egyértelmű, hogy Madonna mindig is Kutcher pártján állt.
„Ő fiatal, a karrierje felfele ível, és lássuk be, Madonna szemében a hűtlenség még nem ok a válásra” – mondják az énekesnő barátai, akik szerint tavaly óta lehetett sejteni, hogy Demi és Madonna barátságának befellegzett. „Tavaly a bulira Demi állítólag azért nem tudott jönni, mert a szakítás miatt idegösszeomlást kapott és szanatóriumban kezelték. Madonna azonban már korábban a meghívókban is saját bulijaként tüntette fel az eseményt.”
Pedig ha valaki, hát éppen Madonna az, aki megérthetné a barátnőjét. Kettőjükben sok a közös: mindketten képtelenek elfogadni a korukat, és vonzódnak a fiatalabb férfiakhoz. Talán ha Madonna toyboy szeretője megcsalja a sztárt, akkor az énekesnő is más megvilágításban látja Demi és Ashton válását.

Pofára ejtette Demi Moore-t Madonna

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top