Sztárok

Bojkottálták Stohlt

Látványos kudarcba fulladt a színész legutóbbi drogprevenciós előadása. Hiába várt a vendégekre, nem érkeztek meg, az Újpest-szurkolók ugyanis bojkottálták a börtönben ült művészt – írja a Blikk.

Kudarccal végződött Stohl András drogprevenciós turnéjának legutóbbi előadása, melyet az Újpest FC székházában tartott volna. A könyve miatt beperelt színész-műsorvezető hétfői programját látványosan bojkottálták az Újpest-drukkerek. Hiába várt a vendégekre, azok nem érkeztek meg, pedig Stohl elsősorban a fóti Újpest-szurkolók, valamint kedvenc csapata miatt ment el a szervezett programra, amely végül az érdeklődés teljes hiánya miatt elmaradt. A bulvárlap információi szerint az Újpest-szurkolók többsége ellenszenvet érez Stohl iránt a részegen okozott közlekedési balesete miatt, ezért szándékosan maradtak távol, a szervezők viszont állítják, szerencsétlen választás volt a hétfő esti időpont.

Bojkottálták Stohlt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top