Sztárok

Influenzától féltik a kómában fekvő Cipőt

A Republic frontembere egy hónappal ezelőtt keserűen nyilatkozott a jövőről, és a sorsra bízta magát. A lassan két hete kómában fekvő énekesnek akár az életébe kerülhet, ha vírus fertőzi meg.

Nem látogathatja akárki a lassan két hete kómában fekvő Cipőt (Bódi Lászlót). A Bors úgy értesült, hogy kizárólag a családtagok, felesége, ikerlányai, édesanyja, húga látogathatják az életveszélyes állapotban lévő zenészt. Az orvosok ugyanis elővigyázatosak, és igyekeznek megelőzni, hogy az énekes – akit ikerlányai ébresztgetnek – nehogy a mostani influenzajárvány miatt elkapjon valamilyen fertőzést. Egy korábban készült, az origonet.hu internetes hírportálnak egy hónappal ezelőtt adott interjúból kiderült, Cipő a legrosszabbtól rettegett. „Tervezzük, ha élünk addig, a jubileumi nagykoncertet… És azt is remélem, hogy találkozunk még élőben” – így mesélt utoljára az énekes a két riporternek. „Egy pillanatra sem éreztük rajta, hogy beteg lenne. Hitte, hogy meggyógyult, és így is viselkedett. (…) Ahogy a szívműtétjére terelődött a szó, Cipő azonnal témát váltott, és nem engedte, hogy tovább faggassuk. Nem hagyta magát sajnáltatni, mindenáron élni akart, de a szíve miatt biztos volt benne egyfajta félelem” – mondta el a Blikknek az egyik riporter, Gengeliczki Anita.

Influenzától féltik a kómában fekvő Cipőt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top