Sztárok

Március 8-án megy férjhez Jennifer Aniston

Lassan már senki sem hiszi el, hogy Jennifer Aniston terhes vagy esküvőre készül, mert annyiszor lehetett már erről hallani. Talán éppen ezért sikerül majd a nagy nap olyannak, amilyennek a színésznő megálmodta.

Szűk körben szeretné kimondani a boldogító igent Jennifer Aniston, és a vőlegénye, Justin Theroux is jobban örülne, ha csak a családi albumnak készülnének az esküvői fotók. Erre még mindig jó esélyük van, még ha az egyik ismerősük meg is szellőztette a People magazinnak: a pár március 8-án áll oltár elé. És Aniston felveszi férje családnevét is az esküvőt követően.

Sokan úgy vélik, Aniston saját házában lesz a nagy esemény, mert az a legjobban védhető terület. Oda tényleg csak az jut be, akit meghívtak. Persze az még kérdés, mennyire sikerülne megvalósítani ezt a tervet. Aki még emlékszik Jennifer Lopez „nagy titokban” szervezett lagzijára, és másnap megjelent fotósorozatra, az tudja: egy híresség még a házában sincs biztonságban. Kivéve, ha nem szabad téren tartja az esküvőt.

Március 8-án megy férjhez Jennifer Aniston

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top