Sztárok

Fotó – feszültség tombol Szinetár és Bereczki között

Bereczki zenei producerként, míg Szinetár Dóra énekesnőként dolgozik a Nagy Duettben. Ám sokszor tapintható a feszültség az egykori házaspár között.

A legfrissebb Story magazinban megjelent fotók is azt engedik sejtetni, hogy még nem felhőtlen a kapcsolat Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán között. Sőt egyszer egy napilap újságírója meghallotta, ahogyan egy próba után az énekes dühösen azt mondta volt nejének: „Vegyél vissza!”
Pedig korábban mindketten azt remélték, hogy feszültségek nélkül tudják átvészelni a szakítás utáni időszakot, már csak azért is, mert a különválás után is vállaltak közös fellépést. „Járunk együtt fellépni, és eddig úgy láttam, hogy ezzel nem is volt senkinek semmi problémája” – nyilatkozta még korábban Dóra, aki szerint mindig is nagyon szeretett együtt dolgozni Zoltánnal. Vajon mi változott? A válás hozta ki ezt a feszültséget kettejükből? Talán korán jött az újabb együttműködés…?

Fotó - feszültség tombol Szinetár és Bereczki között

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top