Sztárok

Bomba nők! Ennyit fogytak a Szombat esti láz hölgy versenyzői

Izmos lábak, darázsderék, csábos tartás, kecses járás – a férfiak epekedve figyelhetik hamarosan a képernyőn a Szombat esti láz sztár-táncos hölgyeit. Hála a rengeteg gyakorlásnak, máris mindannyian bomba nők!

Dundika

Ha nem táncol, a kisfia után fut a játszótéren

Bombanők! Ennyit fogytak a Szombat esti láz hölgy versenyzői

Világéletében irigyelték a nők Dundika nem mindennapi alakját, pláne, hogy szerinte nem több ez, mint genetika – a szülés után is csak úgy olvadtak le róla a kilók, különösebben nem kellett ezért tennie. Azonban ahogy mondja, az izmai megsínylették a sport nélkül töltött éveket és a Szombat esti láz első próbái után kínzó izomlázzal szembesült. „Tartom az ötvenkilós versenysúlyomat, nálam a változás nem kilókban mérhető – meséli Hajni. – Egész egyszerűen ha tükörbe nézek, már most szálkásabb, feszesebb, emelkedettebb izmokat látok, javult a tartásom, és remekül érzem magam a bőrömben. Mivel nassolós típus vagyok, külön öröm, hogy a napi 4 óra tánc mellett most annyit ehetek, amennyit akarok, mert élek-halok például a süteményekért. A tánc mellett a reggeltől estig futkosó kisfiam körül is sokat mozgok, így hát nagyon kíváncsi vagyok, a következő négy hónap után hogy fogok kinézni, ugyanis a partneremmel a döntőig szeretnénk táncolni magunkat.”

Tóth Gabi:

„Máris fogytam 8 kilót!”

Bombanők! Ennyit fogytak a Szombat esti láz hölgy versenyzői

Az énekesnő korábban rengeteget küzdött azért, hogy megőrizze a karcsúságát, és most áldásnak érzi, hogy az RTL II műsora miatt kötelező a napi több táncóra. „Az elmúlt másfél hónapban csak úgy olvadtak le rólam a kilók – meséli boldogan Tóth Gabi. – Pontosan nyolc kilóval lettem kevesebb, mióta elkezdtük a gyakorlást, és nagyon jól érzem magam a bőrömben. A fokozott fizikai igénybevételnek köszönhetően többet eszem, mint bármikor, nagyon jóízűen, és élvezem, hogy ezt most minden lelkifurdalás nélkül meg is tehetem.” Gabi egyre jobban szeret a tükörbe nézni, és észrevette magán, hogy a nőies mozdulatok, az egyenes tartás, a kecsesség olyan szinten rögzülnek benne a táncórákon, hogy a hétköznapokban is másként mozog – még nőiesebbnek érzi magát.

Bombanők! Ennyit fogytak a Szombat esti láz hölgy versenyzőiBálint Antónia:

„Tíz centivel karcsúbb lett a derekam!”

Bálint Antónia nem gondolta, hogy a Szombat esti lázra való felkészülés ennyire kemény lesz. A kislányát egyedül nevelő műsorvezetőnek nem egyszerű most helytállni a mindennapokban, hiszen a sok mozgás fizikailag nagyon elfárasztja, ugyanakkor rettentően boldog. „Elképesztően jó hatással van az életemben mindenre a tánc, változott tőle a kisugárzásom, jót tesz a lelkivilágomnak. Ráadásul önbizalmat is ad, hiszen látványban máris rengeteget fogytam, testsúlyban ugyan még csak két kilót, de azt hiszem, önmagáért beszél, hogy a derekam máris tíz centivel karcsúbb, mint volt. Egy-egy nyolcórás próba után borzasztóan érzem magam, mégis imádom. Érdekes kettősség ez. A lehető legtovább szeretnék táncolni, és örülök, ha a mozgással a lányomnak is jó példát mutathatok.”

Varga Izabella:

„Tibi egyre elégedettem a mozdulataimmal”

A Barátok közt népszerű színésznője sosem volt elégedetlen az alakjával. Családjával sportos életet élnek, de a tánc az ő életébe is változást hozott. „Hihetetlen gyorsan történik minden – véli Iza. – Alig néhány hónapunk van arra, hogy meglehetősen nehéz koreográfiánk színpadképes legyen a Szombat esti lázban, így rengeteget próbálunk. A partneremmel, Cseh Szakál Tiborral szerencsére hamar összhangba kerültünk, türelmesen átsegít a lépésekkel kapcsolatos nehézségeken, és nemhogy elfáradnék vagy megunnám a próba végére a gyakorlást, még úgy érzem, legszívesebben maradnék. Az, hogy máris fogytam egy kicsit, kellemes hozadéka a táncnak, hiszen ettől még jobb lett a közérzetem. Ahogy figyelem magam a próbatükörben, napról napra látom a változást, hogy az izmaim is igazodnak az új kihíváshoz. Tibi egyre elégedettebb a mozdulataimmal.”

Bombanők! Ennyit fogytak a Szombat esti láz hölgy versenyzői

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top