Sztárok

Ő A Dal győztesének a kedvese

Ugyan ByeAlex nem beszél a magánéletéről, mégis sikerült megtalálni, kiről is szól a győzelmet hozó slágere. Az énekest egyébként sokkolta, hogy kijutott az Eurovízióra.

Egy debreceni lányba szerelmes ByeAlex (Márta Alex) – derítette ki a Bors. A 28 éves énekes – aki a Kedvesem című dalával képviseli majd hazánkat Malmőben – féltve óvja a magánéletét, többször is hangoztatta, hogy nem nyilatkozik róla. Mint a Bors megtudta, a legnagyobb közösségi oldalon egy másik néven üzemelteti honlapját, és itt vállalja fel kapcsolatát: a csinos, szőke hajú kedvesét Borának hívják, és Debrecenben él. A filozófia szakon végzett énekes – aki sokaktól kapott hideget és meleget – a való életben újságíróként és szerkesztőként dolgozik zenei és tetováló magazinoknál. Mint a Blikknek elárulta, sokkolta, hogy kijutott az Eurovízióra, s másnap a Szent István-bazilikában gondolkodva próbálta feldolgozni a győzelmet. Elmondása szerint nemcsak magyarul adja elő a versenydalát, hanem svédül is előad benne pár sort: a refrént tervezi lefordíttatni.

Fotó: Fotó: Eurovision Hungary Facebook-oldala
Fotó: Eurovision Hungary Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top