Sztárok

22 éves színésznővel randizik a 48 éves Russell Crowe – fotó

Már nem csodálkozunk azon, hogy Russell Crowe feleségének esze ágában sincs visszamenni az urához, akitől tavaly októberben elköltözött. Igaz, Crowe azt bizonygatja, mennyire rajong a családjáért, de ez láthatóan nem akadályozza meg abban, hogy 22 éves kolléganőjének udvaroljon.

Crowe a Nyomorultak forgatásán ismerkedett meg Samantha Barksszal, akit egy feltörekvő brit sztárnak tartanak. Talán nem is véletlenül. Barks minden alkalmat megragad, hogy hírnevet szerezhessen, most éppen a válófélben lévő Russell Crowe az áldozata, akinek láthatóan nincs ellenére ez a szerep. A 48 éves színész kamasz fiúként twitterezik a kolléganőjével, az Oscar díjátadóján ölelgette, simogatta a karját. Egy ausztrál magazin szerint speciális a kettőjük kapcsolata, hiszen ritka jó barátok lettek a Nyomorultak forgatásán.

22 éves színésznővel randizik a 48 éves Russell Crowe - fotó

Nem meglepő, ha az ausztrál magazin lojális a sztárjához, mások sokkal kevésbé próbálják magyarázni Crowe viselkedését. „Kínos a közelükben állni, amikor ketten vannak. Annyira egyértelműen flörtölnek, és meg sem próbálják titokban tartani az érzéseiket” – idézett egy bennfentest a Daily Mail. Bár azt csak a névtelen informátor tudhatja, mit is látott, de egyvalamiben biztosan téved, mégpedig abban, hogy a két színész nem próbálja titokban tartani az érzéseit. Barks édesapja például mindenkit arról biztosított, hogy bár a lánya és Crowe közeli kapcsolatban állnak, csupán csak barátok. Ha pedig egy ilyen „független” személy mondja, akkor elhihetjük…

22 éves hölgynek udvarol Russel Crowe - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top