Sztárok

A konkurenciához igazolt az RTL Klub sztárja

Elhagyja az RTL csoportot Friderikusz Sándor, és ismét a konkurenciához szerződik. A TV2-nél az áprilisban induló gyerek-Megasztár műsorvezetője lesz – írja a Blikk.

Újra a TV2-n tűnik fel Friderikusz Sándor. Az 54 éves műsorvezető – akinek lejárt az egyéves szerződése az RTL csoporttal – a Legyen Ön is milliomos! kvízjáték után ismét egy tehetségkutatóban vállal szerepet. Ő lesz ugyanis Az ének iskolája című műsor házigazdája. Az áprilisban induló gyerek-Megasztárban – amelybe Pintácsi Viki kisfia is jelentkezett – 8–14 év közötti gyermekek mutatják meg a hangjukat a nézőknek, ahol egy négytagú tanári kar értékeli a hallottakat, az osztályfőnök szerepét pedig Friderikusz Sándor tölti be. „Itt nem esnek ki a gyerekek, hanem rafinált módon csak a fejlődésüket látják majd a nézők műsorról műsorra. A tanárok soha nem fognak durván kritizálni” – árulta el a leendő műsorvezető, aki a kamerák előtt hihetetlen módon figyel az öltözékére.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top