Sztárok

Milliókat kaszált Zimány Linda

Amerikai szépségversenyt nyert a modell, akire a jövőben nemzetközi karrier vár. Még a jogi tanulmányait is felfüggesztette a Sugarbirds egyik arca, aki 80 ezer dollárt kapott az első helyért – írja a Bors.

Zimány Linda Las Vegasban megnyerte a harmadik legrangosabb amerikai szépségversenyt, a Tropic Beautyt. A mellplasztikai műtéten átesett modell, aki korábban Bódi Sylvi exével randizgatott, a győzelmével 80 ezer dollárt, átszámítva 18 millió forintot nyert. Elmondása szerint ez a győzelem lehetőséget ad számára, hogy beindítsa az amerikai modellkarrierjét, s legfőképpen Hollywoodban dolgozna. A jogi tanulmányait felfüggesztő modell, akiről egyébként botránykönyv készül, a versennyel számos munkalehetőséget és modellszerződést is nyert. Sütő Enikő, egykori modell azonban a Borsnak leszögezte, hogy a Tropic Beauty valójában egy programverseny, amelyre bárki jelentkezhet, s amelyen nem azonos szintű, külsejű modellek versengenek egymással.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top