Sztárok

Béranya hordja ki Sofia Vergara gyermekét

A kétes címlaptörténeteiről ismert National Enquirer szerint béranya hordja ki a Modern család 40 éves színésznőjének gyermekét.

Az amerikai lap szerint a kolumbiai származású színésznő, Sofia Vergara már régóta gyereket szeretne a párjától. A National Enquirer úgy tudja, ehhez most béranya segítségét kérte, aki ráadásul egy közeli jó barátja. „Benne megbízik, nem akart kockáztatni” – olvasható a magazinban. A cikk szerint a béranyát kórházba vitték a napokban, mert erős görcsei voltak, de szerencsére vele és a babával is minden rendben. Ez válasz lehet arra, hogy Sofia miért döntött úgy az utolsó pillanatban, hogy nem vesz részt az Oscar-gálán. „Már akkor is rejtélyes kórházlátogatásról írtak a lapok, ám az igazság az, hogy a béranya lett beteg” – állítja a lap, melynek minden második címlapja miatt valaki pert indít. Így mindenki döntse el maga, hogy vajon igaz-e a sztori.

Béranya hordja ki Sofia Vergara gyermekét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top