Sztárok

Megfenyegették Hajdú Pétert

Egy ismeretlen férfi életveszélyesen megfenyegette a Frizbi műsorvezetőjét. Hajdú komolyan vette a veszélyes fenyegetést, és rendőrségi feljelentés lett az ügyből – írja a Blikk.

Életveszélyesen megfenyegette egy titokzatos férfi Hajdú Pétert. A tévés ugyanis – aki botrányosan viselkedett a Hal a tortán című műsorban – a Frizbiben vendégül látott egy állítólagos látót, Ildikót, aki bekötött szemmel olvasott. Később Hajdú megtanulta a trükköt, és bebizonyította, ő is képes erre. Ám a napokban telefonhívást kapott: egy férfi, aki Ildikó barátjának mondta magát, elkezdte szidni Hajdú Pétert, majd megfenyegette, mondván, a műsorvezető lejáratta az asszonyt. „Azt mondta, nagyon nagy bajom lesz, (…) hosszú időt fogok a kórházban tölteni, vigyázzak, ha az utcára lépek. Figyeljek oda, mert el fog csapni valami. Kérte, szálljak le Ildikóról, vagy kicsinál” – mesélte Hajdú, aki legutóbb egy bérgyilkostól pánikolt be. A műsorvezető mindenesetre komolyan vette az életveszélyes fenyegetést, és az ügyvédje rendőrségi feljelentést is tett.

Megfenyegették Hajdú Pétert

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top