Sztárok

Kelly Osbourne és Justin Bieber is kórházba került – fotók

Bieber elájult, az Osbourne lány szélütést kapott.

A hétfői botrányos koncertje után nagyon akart bizonyítani a tinimessiás Bieber, aki csütörtökön ismét Londonban lépett fel. De a Daily Mail szerint légzőszervi problémák léptek fel nála, így a koncertet megszakították, majd 30 percig kezelték Biebert a színfalak mögött. Bár a 19 éves srác befejezte a show-t, rögtön utána kórházba vitték. Annyira nagy baj azért nem lehet, mert már alsógatyás képet posztolgat magáról a Twitteren.

Kelly Osbourne és Justin Bieber is kórházba került - fotók

Kelly Osbourne nem a színpadon lett rosszul – az kevésbé lenne valószínű nála, tekintve hogy egyetlen slágere van, az is egy Madonna-feldolgozás –, hanem egy tévéműsor felvétele közben. A lila hajú, drasztikusan sokat fogyó Osbourne lány jelezte a stábnak, hogy rosszul érzi magát, majd kiesett a székből és rohama volt. Végül fehér lepedővel letakarva vitték kórházba – írja a TMZ, akik szerint a celebcsemetének szélütése volt, ám ezt senki nem erősítette meg. A People magazinnak csak annyit nyilatkoztak a műsor és Kelly sajtósai, hogy a híresség már jól van.

Kelly Osbourne és Justin Bieber is kórházba került - fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top