Sztárok

Visszatért a Barátok közt sztárja

Szívműtétjéből a vártnál korábban épült fel Várkonyi András, ezért hétfőtől ismét forgat. A sorozatsztárnak, aki mostanáig szanatóriumban lábadozott, eleinte kevesebb jelenete lesz – írja a Blikk.

Hétfőtől újra a Barátok közt stúdiójában forgat Várkonyi András. A sorozat Vili bácsija alig 5 héttel ezelőtt életmentő szívműtéten esett át, miután nemrégiben szívkoszorúér-problémát állapítottak meg nála az orvosok. A sorozatsztár a műtét után pár hétig a balatonfüredi szanatóriumban lábadozott, ahonnan 8 kilóval könnyebben tért vissza a szappanoperába. A sorozat Vili bácsija nem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan megy a felépülése, de természetesen továbbra is betartja az orvosi utasításokat. „Nagyon odafigyelek a táplálkozásra, és a mozgás is nagy szerepet játszik most a mindennapokban, (…) és a gyógytorna sem maradhat el” – árulta el a 63 éves színész, akinek eleinte kevesebb jelenete lesz.

Visszatért a Barátok közt sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top