Sztárok

Baleset a Szombat esti lázban

Győrfi Pál számára nem indult tökéletesen a Szombat esti láz. Az egyik próba alatt fejére ejtette partnerét.

Baleset a Szombat esti lázbanAz esés olyan szerencsétlenül sikerült, hogy még az is benne volt a levegőben: Práger Kittynek és Győrfi Pálnak fel kell adnia a versenyt. „Több sérülést is szereztem már korábban ennek az elemnek a begyakorlása során. Én kézen állok, Pali pedig háttal nekem tartja a lábam a feje felett. Mivel nem látja, hogy éppen hol vannak a kezeim, többször előfordult, hogy kicsit megtaposott, ami nagyon fájdalmas volt, de eltörpült amellett, hogy fejre ejtett” – nyilatkozta Kitty a Blikknek.

Azért lássuk be, ilyenkor jól jön, hogy az ember partnere az Ország Mentőszolgálat szóvivője, aki szakszemmel nézte a sérülést. „Iszonyatosan megijedtem attól, hogy Kitty nem tudott azonnal felállni a földről” – mondta Győrfi, akit tovább nyugtalanított az is, hogy nem volt egyértelmű: Kitty elveszítette-e az eszméletét. Győrfi azonnal orvoshoz küldte partnerét.

Egy jókora púpot leszámítva, szerencsére nem lett komolyabb baja a táncos lánynak, így szombaton este egészen biztosan a táncparkettre lépnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top