Sztárok

Ez az igazság Cipő állapotáról

Ma reggel a Bors arról számolt be, hogy a Republic együttes frontembere – aki három hete fekszik kómában – kinyitotta a szemét. Abella Miklós szerint azonban nem történt változás.

Cipő Republic betegségA napilap több ismerősre hivatkozva írta meg a sokak által várt jó hírt: Cipő kinyitotta a szemét, mozgatja a kezét és a lábát. Az együttes hivatalos Facebook-oldalán azonban az alábbi hírt tették közzé szombaton délben. „A bulvársajtó irományaiban közölt, »közeli ismerősök«-re hivatkozó állításokról nincs hitelt érdemlő tudomásunk, a legutóbbi (24 órán belüli) orvosi tájékoztatásunk szerint nem történt érdemleges változás Cipő állapotában. Természetesen bízunk a felépülésében, hétfőn kapunk aktuális kezelőorvosi értékelést… Kérünk mindenkit, hogy kizárólag hiteles orvosi szakvéleményeknek és ne »közeli ismerősök« laikus észrevételeinek higgyen. Természetesen a hétfői konzílium megállapításait haladéktalanul megosztjuk, mint tettük eddig is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top