Sztárok

Ilyen esküvője lesz a bombázó megasztárosnak

Milyen is az óceánon túl egyre népszerűbb "green wedding"? Mitől lesz zöld egy esküvő, és miért akar így férjhez menni Nagy Adri?

Ilyen esküvője lesz a bombázó MegasztárosnakA green wedding nem bioesküvő, és nem is ökoesküvő, mint ahogyan a neve sugallja. Nem kell mindennek bioalapanyagból készülnie, sokkal inkább a környezettudatosság és a szociális érzékenység, mások segítése az, amivel egy esküvő rászolgál a „green wedding” besorolásra. A helyi, illetve magyar alapítványok, divattervezők és termelők portékáinak a használata egy esküvőn már zölddé teheti a menyegzőt. „Én kecskeméti vagyok, régimódi, vidéki lánynak tartom magam, kis lagzim lesz majd barátokkal, családdal – mondja Adri. – Biztos, hogy a helyiektől fogok szörpöt, bort venni, de a menüsor összeállításában is odafigyelek arra, hogy a környékbeli tanyákról szerezzem be hozzávalókat. Így segítem a környékemen gazdákat is, és cseppet sem lesz ettől rosszabb a lagzim.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top