Sztárok

Botrányt rendezett II. Erzsébet unokája – fotók

Kikérte magának II. Erzsébet királynő unokája, Zara Phillips, hogy egy biztonsági őr nem ismeret fel!

„Tudja, hogy ki vagyok én?!” – tette fel sikítva a kérdést Zara, amikor a Cheltenham lóversenyen egy biztonsági őr elállta az útját. Zara, II. Erzsébet unokája, Anna hercegnő lánya, a lóversenyt kedvelő tömeggel együtt szurkolta végig az egyik futamot, azután pedig férjével együtt át akart jutni a VIP területre. Egy biztonsági őr azonban nem ismerte fel, és nem engedte át. A királyi unoka erre cirkuszt rendezett a fent említett mondatot harsogta, és követelte a bejutást a VIP részlegre.

Botrányt rendezett II. Erzsébet unokája - fotók

Az őrnek, talán megsúgta valaki, hogy kivel is áll szemben, mert végül átengedte Zarat és a férjét, de az esetből botrány lett. A Cheltenham lóversenyen ugyanis az egyik legjelentősebb társasági esemény az Egyesült Királyságban, a rendezvényen hemzsegnek a fotósok, akik természetesen a királyi család tagjait is követik. Így megörökítették Zara cirkuszát is, ami a mai brit lapok címlapjára került maga mögé utasítva még a pápaválasztást is!

Botrányt rendezett II. Erzsébet unokája - fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top