Sztárok

Különös kapcsolat Demi Moore és Mentalista főszereplője között

A nehéz helyzetek sokszor összehozzák az embereket, így volt ez a Mentalista főszereplőjével és Demi Moore-ral is.

Az RTL-es sorozat főszereplője, Simon Baker másfél évvel ezelőtt dolgozott együtt Demi Moore-ral egy, a világgazdasági válságot bemutató filmen. A forgatások éjszaka zajlottak, és bár kevesebb, mint egy hónapig tartott, a két színész szerint ez nagyon „intenzív” együttműködés volt. „Egy toronyház emelete volt berendezve stúdiónak, az öltözők egymás melletti irodák voltak. A falak meg vékonyak, így gyorsan megismertük egymást” – mesélte Moore egy interjúban.

Volt is mit hallani! Demi Moore házassága éppen akkor jutott mélypontra, nem nehéz elképzelni, milyen telefonbeszélgetéseknek lehettek fültanúi a kollégák. Simon Baker pedig igyekezett mindig jobb kedvre deríteni a kolléganőjét. Közhellyel élve: bajban ismerni meg a jó barátot, és Moore azóta is hálás. Egyesek szerint már-már túlságosan is. Talán csak a rossz nyelvek, talán az élénk fantázia, de annyi biztos, hogy Moore és Baker kapcsolatáról sokféle pletyka kering. Egyesek szerint szeretők, mások szerint csak Moore van oda a férfiért, vagy éppen fordítva.

Baker mindig is igazi mintaférjnek tűnik, persze láttunk már olyat, hogy éppen ez a típus a legnagyobb kujon. A színésznek pedig éppen a Moore-féle nők az esetei, felesége és kolléganője közötti hasonlóság is ezt mutatja.

Különös kapcsolat Demi Moore és Mentalista főszereplője között

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top