Sztárok

Íme a 72 éves Pacino 33 éves barátnője – fotó

Bár két éve él együtt a 72 éves színész és 33 éves barátnője, csak most jelentek meg először együtt a nyilvánosság előtt.

Al Pacinóról és a csodaszép argentin színésznőről, Lucila Solaról van szó. Hollywoodban mindenki tudja, hogy együtt élnek, de mindketten nagyon vigyáztak ara, hogy senki, még egy lesifotós se tudja őket lefényképezni együtt. Most azonban együtt jelentek meg Pacino legújabb, Phil Spector című filmjének New York-i bemutatóján. Pacino kék szmokingot viselt, párja pedig egy csipke ruhakölteményben mosolygott mellette. Ami pedig a boldogságukat illeti, ahhoz nagyon kell a szex. Legalábbis ezt mondta a minap a 72 éves sztár egy beszélgetős show-ban. Azonnal meg is kérdezték tőle, hogy vajon potencianövelővel teljesít-e odahaza vagy sem. Pacino azonban tagadta, hogy ilyen segítséget venne igénybe. „Talán elmulasztok valamit, de én még nem próbáltam, nem volt még rá szükségem.”

Íme a 72 éves Pacino 33 éves barátnője - fotó

Nem is érti az ember, hogy ha ilyen boldogok együtt, akkor miért nem jelentek meg eddig együtt egy rendezvényen sem. Pedig nincs ki előtt titkolóznia a színésznek, hiszen még csak nem is házas. Soha nem is volt, ennek ellenére van három gyermeke. A legidősebb lánya, Julie Marie filmrendező lett. Beverly D’Angelo színésznőtől született ikrei pedig már tizenkét évesek.

Íme a 72 éves Pacino 33 éves barátnője - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top