Sztárok

Így bulizott Sarka Kata és Szabó Zsófi – fotók

Kettesben utazott nyaralni Sarka Kata és Szabó Zsófi. Hajdú Péter neje, és a Jóban Rosszban színésznője szinte percről-percre tudósítanak a Facebookon a nyaralásról.
További nyaralós kép, itt!
További képek, itt!

“Megérkeztünk életünk első kettesben töltött nyaralásara Egyiptomba! Boldogok vagyunk,hogy itt lehetünk. Szeretettel ölelünk titeket! Éljen a barátság”- írta Szabó Zsófi még csütörtökön a Facebookon. Azóta pedig megcsodálhatták a rajongói, hogyan és milyen ruhában ebédelt, vagy éppen napozott barátnőjével Sarka Katával. Hajdú Péter neje fotók helyett csak egy üzenetet tett ki a közösségi oldalára pénteken – ezt később Szabó Zsófi is megtette.

“Most olvasom a híreket, hogy milyen áldatlan állapotok vannak otthon. Sokan töltötték az éjszakát autójukban elzárva, a hó fogságában. Úgy érzem, ilyenkor nem a nyaralásom a legfontosabb, hanem az, hogy ők szerencsésen hazaérjenek családjukhoz. Drukkoljunk nekik és bízzunk benne, hogy hamarosan mindenki kiszabadul az utakról!”– írta Sarka Egyiptomból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top