Sztárok

Kórházba került a Republic zenésze

Kimerült és az elmúlt napok eseményei is megviselték, Szabó Bundás Andrást, aki tizennyolc éve zenél az együttessel. A hegedűst egy szanatóriumba szállították - írja a Bors.

“Ez így elég erős… De valóban, idegkimerültség miatt vagyok most itt” – mondta telefonon a Borsnak Szabó. “Van egy nagyon ritkán visszatérő depressziós betegségem, és ez most Cipő halála miatt kijött. Mélyen megviselt ez az egész.” A férfi immár tizennyolc éve koncertezik a zenekarral, még Patai Tamás kérte fel arra, hogy hegedüljön az egyik dalban. “A lemezfelvételen, a stúdióban, ahogy visszahallgattuk a dolgokat, Cipőnek megtetszett a játékom, és ahogy ott nyüzsögtem, megkérdezte, lenne-e kedvem a koncerteken fellépni. Szerintem csak egy hirtelen ötlet volt ez a részéről, de gyakorlatilag attól kezdve közösen dolgoztunk”- meséli a férfi, aki Szilveszterkor lépett fel utoljára Cipővel.

Kórházba került a Republic zenésze

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top